Actueel

—————————————————————————
Eerst een paar aanwijzigingen voor het gebruik van deze site:
Op sommige plaatsen heeft de tekst een andere layout. Dat geeft aan dat er op die plek een koppeling ingebouwd is naar een andere web-site. Hier een voorbeeld: “koppeling naar andere website“. Door een linker muisklik wordt de betreffende web-site geopend.
Verder zijn er ook foto’s in de website opgenomen:
– In de teksten zelf. Door een linker muisklik op de foto wordt deze uitvergroot, waarbij bij een paar foto’s ook een uitgebreidere beschrijving zichtbaar wordt.
– Er zijn ook pagina’s, die uitsluitend uit foto’s bestaan. Op een dergelijke pagina staan de foto’s standaard in een “paspoort”-formaat, met daarboven de tekst [Show as slideshow]. Met een linker muisklik op die tekst, start deze slideshow automatisch. Om dit voortijdig te beëindigen is een volgende linker muisklik op de tekst [Show as slideshow] voldoende. Het is ook mogelijk de foto’s zelf in groter formaat te bekijken. Een linker muisklik op een foto en de betreffende foto wordt in groter formaat zichtbaar. Onder de foto staan de tekens “<<” en “>>”. Met een muisklik op deze tekens wordt de vorige c.q. de volgende foto vergroot weergegeven. Een linker muisklik op de foto en de beginstand van de pagina wordt weer zichtbaar.